Diensten /

ProjectScan

Doorrekening voor transformatie- of nieuwbouwproject

Door ervaring en kennis weten wij goed wat de pijnpunten kunnen zijn en waar extra aandacht aan gegeven dient te worden.

Nauwkeurigheid

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaq

Beste apparatuur

Het verplichte duurzaamheidskenmerk voor gebouwen

Snelheid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Een projectscan is een samenvoeging van meerdere van onze diensten. Vaak toegepast bij een groter project, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van meerdere zelfstandige woningen.

Een transformatie- of nieuwbouwproject valt onder de noemer ‘projectscan’. Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij transformaties is het een groot voordeel dat één partij zich met meerdere disciplines bezighoudt.

Intake, overleg en nazorg

Voorafgaand aan een projectscan wordt een intake via Teams of Zoom gedaan. Hiermee krijgen wij inzicht in een project en worden de uitgangspunten en doelstellingen uitvoerig doorgenomen. Wij houden ervan tussentijds, maar ook na het verstrekken van de resultaten contactmomenten in te plannen. Daarom reserveren wij standaard overlegmomenten in. Zo kunnen onduidelijkheden opgehelderd worden en eventuele aanpassingen doorgevoerd worden.

Waarom BrickScan?

Dit soort trajecten worden door ons al jaren doorlopen. Door ervaring en kennis weten wij goed wat de pijnpunten kunnen zijn en waar extra aandacht aan gegeven dient te worden.
Neem de proef op de som en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Meer weten?

Vertel over uw uitdaging en krijg binnen 1 werkdag een offerte.