Diensten /

Adviesrapport

Advies over de huurmogelijkheden

Met een adviesrapport wordt met een aantal pakketten duidelijk gemaakt hoe een beter energielabel en/of hogere huurprijs (bij woningen) gerealiseerd kan worden.

Nauwkeurigheid

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaq

Beste apparatuur

Het verplichte duurzaamheidskenmerk voor gebouwen

Snelheid

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Geen standaard advies

Er zijn standaard adviezen op de markt, zogenaamde maatwerkadviezen, maar deze voldoen vaak niet aan de wensen van onze opdrachtgevers. Een maatwerkadvies is een groot boekwerk met tabellen, grafieken, lange teksten en onrealistische kostenplaatjes. Voor sommige klanten is dit rapport perfect, echter ervaring leert dat onze partners vaak snel tot de kern van de zaak willen komen en minder waarde aan een maatwerkadvies hechten.

Wij hebben daarom een overzichtelijk advies van vijf tot acht pagina’s ontwikkeld, waarbij direct verschillende maatregelenpakketten te overzien zijn.

Met een adviesrapport wordt met een aantal pakketten duidelijk gemaakt hoe een beter energielabel en/of hogere huurprijs (bij woningen) gerealiseerd kan worden. Elk pakket geeft aan of het energielabel verspringt naar een andere klasse en/of het puntentotaal voor de huurprijs verhoogd wordt.

Ook bedrijfspanden?

Ook voor bedrijfspanden (utiliteiten) stellen wij deze adviezen op. Hierbij wordt alleen gelet op de energetische verbetering, de sprong in labelklasse. Het grote verschil tussen adviezen voor woningen en adviezen voor bedrijfspanden is dat bij bedrijfspanden de installaties (ventilatie, verwarming, koeling en verlichting) zwaarder meewegen bij het resultaat dan bij woningen.

Intake en overleg

Voorafgaand aan een advies wordt een korte intake gedaan. Hiermee krijgen wij inzicht in de wensen en eisen van de opdrachtgever, wordt bekend wat er wel en niet mogelijk is en kunnen we efficiënt en gericht een advies opstellen.

Waarom BrickScan?

Adviezen in de vorm van een verkort rapport worden door ons al jaren opgesteld. Wij  weten wat de beste en meeste rendabele opties zijn in een advies. Soms zijn er ook handigheidjes om net een hoger energielabel te realiseren. De markt staat niet stil, wij ook niet. Nieuwe toepassingen op het gebied van isolatie en/of installaties worden op de voet gevolgd.

Meer weten?

Vertel over uw uitdaging en krijg binnen 1 werkdag een offerte.