Een team vol passie & expertise

BrickScan is een advies- en inspectiebureau met een solide positie op het gebied van oppervlakte-, energie- en huurrapportages. Het leveren van klantgerichte service en ondersteuning bij diverse vraagstukken maken wij mogelijk door blijvend te innoveren.

Optimale rendementen voor verhuurders, beleggers en ontwikkelaars worden middels no-nonsense (duurzaamheids-)adviezen inzichtelijk gemaakt. BrickScan richt zich op het welzijn van haar medewerkers, opdrachtgevers en de samenleving. Een lange termijn zienswijze staat voorop bij het aangaan van relaties.

Onze gespecialiseerde medewerkers krijgen uitgebreide mogelijkheden op het gebied van ontwikkeling en scholing. Tevens voorzien wij onze inspecteurs van eersteklas apparatuur om hun projecten met fundamentele precisie uit te kunnen voeren.

Bekijk onze vacatures

In cijfers

Door onze inspecties op innovatieve manieren uit te voeren blijft er meer tijd over om controles uit te voeren, ruggespraak te houden en hoge kwaliteit te leveren. BrickScan is als bedrijf BRL 9500-W en BRL 9500-U gecertificeerd via SKG IKOB.

11.000+
Inspecties
95+
Projecten
20+
Jaar ervaring

Kwaliteitszekerheid

Voordat wij aan een opdracht beginnen wordt een intake gedaan om de wensen en eisen van een opdrachtgever in kaart te brengen. Alleen op deze wijze kunnen wij onze kernwaarden garanderen.

Meer over BrickScan

Ervaring

Door meer dan 20 jaar ervaring bent u verzekerd van uitgebreide kennis en kunde

Precisie

Door de allerbeste apparatuur op de markt te gebruiken is ons werk zeer nauwkeurig

Snelheid

Door intake, voorbereiding en de juiste apparatuur wordt de overlast voor bewoners tot een minimum beperkt

Gemak

Van het inplannen tot het eindresultaat, wij proberen opdrachtgevers het zo makkelijk mogelijk te maken

Meer weten?

Vertel over uw uitdaging en krijg binnen 1 werkdag een offerte.