Verduurzamingsplan kantoor

Categorie
Eigenaren

Bekijk hoe BrickScan een uitgebreid verduurzamingsplan schreef voor een kantoorgebouw

De eigenaar van een kantoorpand met bouwjaar 1999 wenste zijn gebouw te upgraden, zowel intern als extern. Wijzigingen aan de buitenzijde waren voornamelijk van esthetische aard maar dat moest hand-in-hand gaan met de duurzame doelstellingen. Kijkend naar de toekomst is gasloos een slim idee, vooral indien ook een energierekening van €0 bewerkstelligd zou worden.

De oplossing

Samen met een specialistisch partnerbedrijf heeft BrickScan een uitgebreide intake gedaan. Zo konden de eisen, wensen en randvoorwaarden bepaald worden. Belangrijk om een zeer gericht advies te kunnen opstellen. Rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever is een verkort maar zeer gedetailleerd adviesrapport opgesteld.

Geleverde diensten

No items found.

Het resultaat

Een gedetailleerd overzicht met alle specificaties. Het vernieuwen van de dakisolatie, het integraal vervangen van de beglazing, het vervangen van het LBK-systeem en het implementeren vaneen water/water (bodem-)warmtepomp in combinatie met zonnepanelen bleek de juiste oplossing voor dit project te zijn. Resultaat:  een tevreden opdrachtgever die een oplossing gekregen heeft wat past in een toekomstbestendig beeld.

Meer weten?

Vertel over uw uitdaging en krijg binnen 1 werkdag een offerte.